Join our mailing list

Stay up to date with latest software releases, news, software discounts, deals and more

Download 360 Browser 7.5.2.110

Download age of empires 2 kickass

 -  100% Safe  -  Free
 • Latest Version:

  Download age of empires 2 kickass LATEST

 • Requirements:

  Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8

 • User Rating:

  Click to vote
 • Old Versions:

 • Age of empires iii - download

  In Age of Empires III staat de verovering van de 'nieuwe wereld' op het programma. De klassieke real-time strategy (RTS) game draait om verzameling van voedsel, hout, steen en goud, zaken die alle bijdragen aan de grote overwinning.

  Neem een kijkje in de ontwikkeling van industrialisatie en de voortgang van vroeg-Europese volkeren door de tijd. Okee, het draait natuurlijk vooral om de kolonisten aan de andere kant van de oceaan maar ook zij hebben Europese wortels. Helaas zijn de geschiedenisboeken -in tegenstelling tot de onze- daar niet dikker dan de laatste uitgave van Cosmopolitan. Age of Empires III neemt historische correctheid niet bijster serieus.

  Tijdens gevechten stijgt de ervaring van je manschappen, waardoor betere wapens beschikbaar komen. In dit opzicht verschilt Age of Empires III van vorige edities. Waar voorheen je mogelijkheden op technologisch gebied automatisch stegen, moet je nu ervaring verwerven. Pas dan komt nieuwe technologie beschikbaar.

  Age of Empires III biedt kleurvolle graphics, mooie landschappen en waterpartijen waar je mond van openvalt. Denk aan wilde moerassen, gedetailleerde rivierbeddingen en stijlvolle steden. Historisch besef blijft af en toe uit (wanneer kwamen bijvoorbeeld goudmijnen voor het eerst in gebruik?) maar de beelden zijn mooi en het 'verhaal' interessant.


Join our mailing list

Stay up to date with latest software releases, news, software discounts, deals and more