Join our mailing list

Stay up to date with latest software releases, news, software discounts, deals and more

Download 360 Browser 7.5.2.110

Download mozilla firefox 36 full version

 -  100% Safe  -  Free
 • Latest Version:

  Download mozilla firefox 36 full version LATEST

 • Requirements:

  Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8

 • User Rating:

  Click to vote
 • Old Versions:

 • Mozilla firefox - download

  Firefox is een gratis populaire browser die automatisch wordt voorzien van nieuwe updates. De webbladeraar blinkt uit in veilig browsen, handige add-ons én snel surfen.

  Plug-ins

  Traditioneel gezien staat Firefox bekend om plug-ins en add-ons, oftewel kleine stukjes software die je browse-ervaring verbeteren. Deze toevoegingen download je gratis via een ingebouwde 'winkel'.

  Een goed voorbeeld hiervan is Adblock Plus, een programmaatje waarmee je pop-ups, banners en andere vervelende advertenties in de ban doet.

  Tabbladen

  De tabbladen vind je in deze goede webbrowser boven de adresbalk en dit heeft niet alleen esthetische redenen. Het neemt bijvoorbeeld minder ruimte in waardoor de webpagina prominenter in beeld komt. Zo is er ook plaats voor de 'Firefox'-knop die een aantal handige functies herbergt.

  Daarnaast is het voor programmeurs eenvoudiger om alle losse processen terug te vinden in de broncode. Ben je overigens fan van de traditionele indeling van Firefox, dan zet je de tabbladen eenvoudig terug op hun oude plek.

  Kwaliteit

  Je browst er lekker op los met de vertrouwde snelheid die zo kenmerkend is voor Firefox. Verder ondersteunt het nieuwere internetprotocollen waaronder HTML5 en het snelle Javascript ME, waarmee je websites interactief maakt. Ook de oude vertrouwde Firefox plugin en de immer populaire Flash werken op deze variant.

  Conclusie

  Met Firefox legt Mozilla -mede door de uitstekende snelheid- de lat hoog voor concurrenten Chrome, Internet Explorer en niet te vergeten Opera. Dus wacht niet langer en begin direct met het downloaden van Firefox.


Join our mailing list

Stay up to date with latest software releases, news, software discounts, deals and more